Rietgedekte villa bouwen Harmelen

Rietgedekte villa bouwen Harmelen

Deze schitterende villa ligt in Harmelen in de provincie Utrecht. Met zijn wit gekeimde gevels en het zwarte potdekselwerk is het werkelijk een plaatje om te zien.

De woning oogt landelijk maar ook erg strak en stijlvol. Aan de achterzijde van de woning zijn over de gehele breedte traptreden geplaatst, hierdoor komt u in de tuin die lager ligt dan de woning zelf. Hier bevindt zich een schuur met tevens een veranda waar u zomers heerlijk kunt vertoeven. Aan de achterzijde is het potdekselwerk verticaal geplaatst. Samen met de wit gekeimde gevels geeft dit een mooi contrast.

De woning heeft een zeer riante woonkeuken met kookeiland. Een grote 8 persoonstafel springt hier direct in het oog samen met de brede planken van de parketvloer. Door middel van de openslaande deuren kunt u de woonkamer bereiken welke aan de straatzijde is gericht. In de woonkamer bevinden zich mooie openslaande deuren naar de tuin en er is tevens een gezellige gashaard aanwezig.

Boven zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig waarbij de masterbedroom over een eigen badkamer en inloopkast beschikt. Verder een extra badkamer en separate toilet en aparte ruimte voor de wasmachine en droger. De woning is bovendien geheel onderkelderd en bevat hierdoor ontzettend veel bergruimte (4 extra kamers)