Rietgedekte villa bouwen

Rietgedekte villa bouwen is een initiatief van Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Al vanaf 1935 bouwen wij op ambachtelijke wijze villa’s, landhuizen en boerderijen. Door de jaren heen hebben we voldoende ervaring opgedaan in het bouwen van rietgedekte villa’s en kunnen we met recht spreken van ‘d√© Meesterbouwer uit het Oost-Nederland’.

Een rietgedekte villa bouwen is een complex geheel wat veel stress met zich mee kan brengen. Om het bouwproces voor u als klant zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een uniek 10-stappenplan ontwikkeld. Dit plan is erop gericht om u vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht van de sleutels van uw droomvilla zo zorgeloos mogelijk door het bouwproces te leiden. Want u wilt toch een bouwpartner die uw droom van een rietgedekte villa bouwen tot in de puntjes weet te realiseren?

Graag helpt onze huisarchitect u bij het ontwerp van uw rietgedekte villa. Doe alvast inspiratie op met onze reeds gerealiseerde rietgedekte villa’s. Wilt u graag meer informatie over een rietgedekte villa bouwen of heeft u vragen over het gebruik van riet als dakbedekking? Neem dan contact met ons op via onze website Lichtenberg Exclusieve Villabouw en wij staan u graag te woord.

Graag sta ik voor u klaar!

Wilco Zwoferink, Eigenaar
van Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Eigenaar Wilco Zwoferink
contact