Rietgedekte villa bouwen Aerdenhout

Rietgedekte villa bouwen Aerdenhout

Deze prachtige rietgedekte villa heeft een moderne uitstraling . Dit was ook precies wat de bewoners voor ogen hadden, net even anders dan een traditioneel rietgedekte villa.

De wit gekeimde gevels, samen met het zwarte verticale potdekselwerk geven deze woning net een wat andere uitstraling dan u van Lichtenberg gewend bent. De zwarte taatsdeuren op de begane grond zorgen ervoor dat de woonkamer kan worden afgesloten van de woonkeuken, echter door het glas geeft het ook een ´open´ sfeer.  De woonkeuken is dé leefruimte van het huis, het prachtige kookeiland in het midden met het verlengde tafelblad zorgt ervoor dat u altijd betrokken blijft bij het rest van het gezelschap in huis. Het eetgedeelte in de woonkeuken is afgescheiden door een sfeerhaard, echter doordat deze in het midden staat, geeft het toch een open karakter met de rest van de keuken.  Het leuke aan de kastenwand met apparatuur is, dat de middelste deur doorgang geeft naar de berging.

Door de hoge kap is deze woning op de 1e verdieping voorzien van 3 ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer over een eigen badkamer en inloopkast beschikt. Ook is er een wasruimte aanwezig en een separate wc. Op zolder bevinden zich eveneens 2 ruime slaapkamers inclusief badkamer en separate wc

Aerdenhout is onderdeel van het plan Haringbuys, evenals de rietgedekte villa en de stadsvilla te Aerdenhout.